Kas užsiundė Malinauską ant Mažvydo Misiūno? • 2024 10 09 d.

Autorius: Už kadro Šaltinis: https://youtu.be/Y9mqFiql7fs... 2024-10-09 19:28:00, skaitė 44, komentavo 0

Kas užsiundė Malinauską ant Mažvydo Misiūno? • 2024 10 09 d.

Likus savaitei iki Lietuvos respublikos parlamento rinkimų lietuviakalbių, ne lietuvių kilmės, chunta pirstelėjo iš savo propagandinio internetinio pabūklo – Skirmantas Malinauskas visą savo sekmadieninę laidą skyrė "kovai už ukroperemogą, prieš Rusijos propagandą ir už Seimo nekaltybės plėvę". https://youtu.be/NKJsXRmF-w0

Pusę laidos jis dergė vieną antirusiškos linijos nesilaikantį jutūberį, o antrą pusę – "demaskavo" Eduardo Vaitkaus pagrindinį bendražygį ir antrąjį rinkiminio sąrašo numerį Mažvydą Misiūną.

Kaip pagal komandą (nors kam tas "kaip"), propagandisto Malinausko "sensaciją" po internetinę erdvę pradėjo tąsyti frykiškas Vaitkaus ex-fanas, dabar nekenčiantis jo, kaip suvedžiota ir pamesta sugyventinė – Vygantas Kelertas.

Apie šį meilų oficiozo propagandinio mėšlo ir prisitrynusio prie Vaitkaus aplinkos mėšliuko susiliejimą, detaliai pakomentavo Marius Jonaitis https://youtu.be/Gq7Qcn26VcI

Aš gi noriu panagrinėti situaciją kiek iš kitos pusės ir pakalbėti apie tai:

• kodėl Malinausko laida pasirodo būtent prieš pat rinkimus?
• kaip propagandistai visada rodo tik vieną pusę;
• Mažvydo Misiūno reikalavimas atsakyti Malinausko kanale;
• Masiniai Durninimo Organai nuolatos meluoja;
• anstoliai – aferistų, turto grobėjų ir mafijos bendrininkai;

Bei galiausiai pasiūlyti VIENINTELĮ ir patį geriausią sprendimą Mažvydo Misiūno kreditoriams (jeigu tokie iš tikrųjų yra) – kaip paprastai ir be vargo susigrąžinti VISAS SKOLAS!

Duodu 100% garantiją!

Video kanalo rėmėjams https://www.patreon.com/posts/kas-uzsiunde-ant-113673882