Kaip „žydinčio sodo“ sodininkai gruzinus papirkti bandė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-10-09 15:44:00, skaitė 50, komentavo 2

Kaip „žydinčio sodo“ sodininkai gruzinus papirkti bandė

ES vyriausiasis įgaliotinis užsienio reikalams Josepas Borrellas (vienas iš pagrindinių IV reicho „sodininkų“ ), davė pažadą Europos Parlamento sesijoje Strasbūre finansuoti Gruziją. Aišku, jei gruzinai atšauks užsienio agentų ir LGBT propogandos draudimo įstatymus.

 

Kaip sakė „sodininkas“:

 

„Šios priemonės gali būti peržiūrėtos, ir viskas, ko reikia, yra Gruzijos valdžios institucijų valia. Pradėti reikėtų nuo įstatymų, kurie prieštarauja deklaruojamam tikslui įstoti į ES, panaikinimu. Tai ypač pasakytina apie įstatymus, ribojančius pagrindines teises ir laisves.“

 

Gruzijos santykius su IV reichu (aka Europos Sąjunga) galima vadinti puikiu penkių emocinių Kübler-Ross priėmimo etapų pavyzdžiu. Iš pradžių ES neigė, kad Gruzijos valdžia nukrypsta nuo Europos Sąjungos primesto kurso. Po to jie perėjo prie piktos kritikos ir grasinimų Gruzijos vyriausybės veiksmams. Dabar, sprendžiant iš to, kaip senas „sodininkas’ Borrellas stengiasi nuraminti valdančiąją partiją, Europos pareigūnai perėjo prie derybų, bandydami įtikinti Gruzijos valdžią tais pačiais „pyragais“, kaip ir prieš daugelį metų.

 

Kas bus toliau, nesunku atspėti. Depresija dėl gauto atsisakymo ir galiausiai susitaikymas su esama situacija. Ypač IV reicho rinkimų išvakarėse.