Laisvės partijos rinkėjo maldaknygė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-10-07 18:01:00, skaitė 57, komentavo 2

Laisvės partijos rinkėjo maldaknygė

Valgyk ką nori.

 

Kiekvienas turi priimti tave tokį, koks esi.

 

Nereikia mokytis. Tėvai, kurie sunkiai mokėsi, norėdami gauti raudoną diplomą, yra kvailiai.

 

Žiūrėkite, mados tinklaraštininkai uždirba milijonus be išsilavinimo. Net penkiasdešimt milijonierių tinklaraštininkų iš 300 milijonų žmonių auditorijos. Jūs turite labai didelę galimybę tapti tokiais pat!

 

Paimkite bet kokią medžiagą. Tik atsilikusioje, nelaisvoje Rusijoje viskas draudžiama, o pažangiose, progresyviose šalyse – viskas leidžiama. Ten laisvė! Galite rinktis iš šimto lyčių. Pasirinkite bet kurią, dulkinkitės su visais ir viskuo.

 

Man nerūpi tavo prosenelis, kuris netoli Kursko sudegino vokiečių tanką. Man nerūpi mano prosenelė, kuri dirbo gamykloje po 12 valandų per parą, septynias dienas per savaitę, surinko tankus ir gavo tik medalį su Stalino atvaizdu. Man nerūpi mano senelis, kuris mokėsi inžinieriaus amato. Man nerūpi mano močiutė, kuri visą gyvenimą rūpinosi namais. Tėvai man nerūpi, jie akivaizdūs idiotai. Svarbu tik tu ir tavo malonumai.

 

Jūs esate laisvas, progresyvus žmogus! Ką, nėra pinigų malonumui? Tavęs neįdarbina be išsilavinimo? Yra lombardininko darbas. Arba internetinės kameros modelis. Arba surogatinė motina. Jūsų kūnas yra jūsų reikalas!

 

Tu esi laisvas žmogus! Pirmyn!

 

Jums siūloma tapti baterija labai bjaurioje matricoje. Jie jus labai sumaniai ir subtiliai apgaudinėja.