Sionizmo irštvoje vakar buvo neramus vakaras

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-10-02 15:22:00, skaitė 478, komentavo 8

Sionizmo irštvoje vakar buvo neramus vakaras

Sionizmo irštvoje vakar buvo neramus vakaras.

Pirmą kartą istorijoje, Iranas pradėjo raketų ataką prieš Tel Avivą.

Buvo paleista nuo 400 iki 500 raketų (duomenys skiriasi), iš kurių dalis iš dalies prasiskverbė pro sionistų pastatytą „Geležinį kupolą“.

Kas dar žinoma:

Izraelio oro gynybos sistema yra visiškai perkrauta. Dešimtys balistinių raketų, paleistų iš Irano, krenta ant Izraelio miestų.

Reuters rašo, kad raketų ataka prieš Izraelį buvo įvykdyta vadovaujantis Irano aukščiausiojo vadovo ajatolos Ali Khamenei nurodymu.

Irano nuolatinė atstovybė prie JT pareiškė, kad Teheranas mano, kad jo puolimas prieš Izraelį yra teisėtas atsakas į šalies suvereniteto pažeidimą.

Iranas teigė, kad Izraelis susidurs su niokojančiais išpuoliais, jei atsakys į Irano ataką.

Bidenas įsakė JAV kariuomenei remti Izraelį ginantis nuo Irano atakų.

Irano žiniasklaida teigia, kad dėl raketų atakos vienoje iš Izraelio oro pajėgų oro pajėgų bazių buvo sunaikinta iki 20 penktos kartos naikintuvų F-35I Adir (tai dar vienas jankių „high tech“ stebuklas, kurį amerikėnai savo vasalams parduoda).

Izraelio oro pajėgų bazė „Nevatim“ buvo visiškai sunaikinta.

Proiranietiškos pajėgos Irake pareiškė, kad pradės didžiulį išpuolį prieš amerikiečių karines bazes šalyje, jei Jungtinės Valstijos prisijungs prie Izraelio ir puls Iraną.

Amerikos eskadriniai minininkai, rytinėje Viduržemio jūros dalyje, perėmė kai kurias Irano į Izraelį paleistas raketas.

Irano raketos smogė dujų platformoms Izraelio Aškelono rajone, praneša Irano Tasnim agentūra.

Irano Islamo revoliucinės gvardijos korpusas pranešė, kad atakavo tris Izraelio gynybos pajėgų karines bazes.

Iranas panaudojo naujausias hipergarsines raketas per šiandieninius smūgius į taikinius Izraelyje.

Hipergarsinėmis raketomis buvo atakuota centrinė „Mossad“ būstinė. Pastatas sugriautas.

https://youtu.be/rYYucKJS9DU

P.S.

Beje, naujas didelis karas Artimuosiuose Rytuose yra labai bloga žinia Zelenskio režimui... Jei eskalacija ir toliau didės, turiu prielaidą, kad jis greitai, kaip šiandien Kijeve sakoma apie Ugledarą, praras savo reikšmę. Atsižvelgiant į svarbesnių užduočių JAV ir Vakarams atsiradimą.

P.P.S.

Iranas smogė Izraeliui. Kuo daugiau žalos patiria žydai, tuo didesnė tikimybė, kad Artimuosiuose Rytuose ateis taika. Taigi mes visi palaikome Iraną.

Kalbant apie Jungtines Valstijas: joks normalus žmogus neprieštarautų, jei kuris nors iš Amerikos lėktuvnešių regione nuskęstų. Kuo anksčiau tai įvyks, tuo greičiau doleris mirs. O tai reiškia, kad pagrindinis kraujasiurbis praras galimybę finansuoti karus. Jis bankrutuos ir mirs. Ar aš fantazuoju? Taip. Bet kodėl gi nepasvajojus tokią dieną?