Nausėda pasveikino savo šeimininkus su jankyno nepriklausomybės diena

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-04 20:48:00, skaitė 617, komentavo 4

Nausėda pasveikino savo šeimininkus su jankyno nepriklausomybės diena

Gerovės valstybės kūrėjas, kurio pavardę reiktų kirčiuoti, dedant dedant riestinį kirčio ženklą ant raidės «u», pasveikino savo šeimininkus su jankyno nepriklausomybės diena.

Perskaičiau jo postą ir koktu pasidarė. Svetimų vėliavų bučiuotojas net iš kelnių gatavas iššokti, kad tik pamalonintų savo šeimininką...kaip sakant, gerai lyžtelėjo. Gaila, kad savaeigis senis Baidenas to neįvertins.

Man va klausimas iškilo. Kodėl joks jankyno (p)rezidentas niekada nepasveikino Lietuvos nepriklausomybės dienos proga?

Atsakymas labai paprastas. Tiesiog JAV’ų banditų (p)rezidentai nieko nežino ir neprisimena apie tokios, kaip Lietuva egzistavimą. Jie jos net žemėlapyje nerastų. Bet kai jiems reikia surengti NATO fašistų viršūnių susitikimą, kartais patarėjai apie tai jiems primena.

P.S.

Jungtinės Amerikos Valstijos mums ir pasauliui suteikė nuostabių rašytojų, muzikantų, mąstytojų ir pilietinių teisių aktyvistų. Absoliutus jankių keikimas yra neproduktyvus. Visa mano rašoma kritika, yra skirtaJAV vykdomai politikai, kuri yra visiškai subordinuota karinio-pramoninio komplekso ir korporacijų interesams. Ir tai jokiu būdu nereiškia, kad ši kritika perkeliama į žmones ir kultūrą. Priešingu atveju mes niekuo nesiskirtume nuo ukrainiečių ir lietuvių dekomunizatorių, kurie visada painioja Putiną su Puškinu.

Nei Markas Tvenas, nei Hemingvėjus, nei Louisas Armstrongas neturi nieko bendra su ersatz greito maisto kultūra, be to, jie yra amžini antipodai.

JAV valdžia kariauja ne tik prieš žmoniją, bet ir prieš savo šalį. Mano draugai JAV dažnai mus supranta geriau, giliau. Savo kritikoje jie labiau pagrįsti ir nekenčia savo pačių vyriausybių nusikalstamos politikos.

Lotynų Amerikoje, regione, kuris daugiau nei kiti patyrė visų rūšių intervencijas ir „hibridinius karus“, nepažįstu nė vieno žmogaus, kuris neapkęstų JAV žmonių vien dėl to, kad jie kilę iš ten. Lotynų amerikiečiai tik prašo nevadinti šios vienos iš daugelio Amerikos šalių Amerika, ir vienintelės be savo vardo. Pavyzdžiui, Vokietija nereikalauja vadintis Europa arba Kinija, nevadina save Azija.

Šią dieną visiems geriesiems JAV žmonėms norėčiau palinkėti taikos ir pergalės prieš kruviną planetą valdantį fašistinį absurdą.