Jankyno ir litukrijos beaviai ir tešlagalviai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-03 21:49:00, skaitė 877, komentavo 6

Jankyno ir litukrijos beaviai ir tešlagalviai

Dešimtajame dešimtmetyje JAV, Rusijoje ir Lietuvoje buvo populiarus multiplikacinis filmukas  „Beavis and Butt-head“, kurį režisavo Mike'as Judge'as.

Jo herojai buvo du protiškai atsilikę jankių paaugliai, pastoviai nepadoriai besikeikiantys, beprasmiškai bendraujantys, nesugebantys išspręsti nė vienos kasdienės situacijos, bet... nepaisant visiško beprasmiškumo, kažkaip susitvarkantys su savo  gyvenimu.

Kiekvieną kartą, kai idiotiškų veiksmų seka privesdavo juos prie visiškos nelaimės slenksčio, tokia pat absurdiška logikos nesėkmė juos išgelbėja, suteikdama dar vieną šansą.  Ir vėl viskas kartojosi ratu. Nesėkmė po nesėkmės, kirminų valgymas, visiškai neteisingi sprendimai, visų įmanomų loginių sąsajų nutraukimas, o pabaigoje- žiūrėjimas sunkaus metalo vaizdo klipų, kuriuose raguoti žmonės su gitaromis scenoje ryja moteris ar gyvas ožius...

Tai, ką pasaulis pamatė per Trampo ir Bidono rinkimų debatus, buvo tik naujas «Beavis ir Butt-head» epizodas. Be to, abu lyg tyčia buvo nukopijuoti nuo animacinių filmų personažų: Trampas yra Beavis, o Bidonas – Butt-head perdirbinys.

Trumpas netgi turi lygiai tokią pačią šukuoseną. Ir diskusijų turinys visiškai atitinka serialo dvasią.

P.S.

Beje ir litukrijoje yra įsiveisęs politinis veikėjęs, kažkaip labai įtartinai panašus į Beavį....visi to veikėjo tušti pezalai kažkai primena Beavio vapaliones...