Europai galima blokuoti Rusijos palydovus

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.delfi.lt/news/dail... 2024-07-03 00:55:00, skaitė 967, komentavo 7

Europai galima blokuoti Rusijos palydovus

Europai galima blokuoti Rusijos palydovus. Rusijai tas neleidžiama.

Delfis, kurį NATO naudoja dezinformuoti labasus, perspausdino Bloomberg straipsnį apie tai, kad Ukraina ir keletas ES narių kreipėsi į ITU su skundu, kad jų palydovus blokuoja Rusija. Straipsnyje pabrėžiamos pretenzijos Kaliningradui, nors skunde minimos kelios vietos ir žemyninėje Rusijoje.

The nature of the interference took several forms, ranging from highpower unmodulated carriers to replicated multiplexing signals replacing the original content transmitted by the BSS feeder link earth station over-riding the original content.

The harmful interference had affected specific channels predominantly carrying Ukrainian television and radio programming, but also channels of the Administration of the Netherlands, and had occurred repeatedly.

Two different satellite operators had geolocated the source of the interference and reached similar conclusions, namely that the harmful interference had originated from earth station(s) located in the areas of Moscow, Kaliningrad and Pavlovka.

Dar vieną kartą vakaroidai reiškia pretenzijas Rusijai dėl veiksmų kuriuos atlieka patys. Prieš tai Ukraina buvo užpuolusi Rusijos palydovus. Rusijos ir Irano televizijos buvo išvarytos iš ES palydovų. Rusija trumpai transliavo iš palydovo esančio 14 laipsnių vakarų ilgumos, tačiau Russia Today transliacijos buvo nutrauktos periodiškai siunčiant elektromagnetines bangas į Rusijos palydovą. Tas galėjo būti padaryta tik valstybės lygyje. Kaip kad ir Nord Streamas negalėjo būti susprogdintas nusipirkus trotilo Maximoje.

O tai yra dvigubi NATO strandartai, vakaroidų supremacizmas ir eilinis pretekstas užpulti Rusiją. Tas kas leidžiama NATO - tas neleidžiama Rusijai. Straipsnis skirtas užtikrinti labasų palaikymą sakcijoms, kurios veikiausiai bus skirtos Rusijos Kaliningrado sričiai.