Prancūzų ir Europos ultradešinieji-dar vienas IV reicho simuliakras

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-02 00:36:00, skaitė 753, komentavo 3

Prancūzų ir Europos ultradešinieji-dar vienas IV reicho simuliakras

Prancūzų ir Europos ultradešinieji (litukrijos “žiniasklaidos” naujienų kalba „dešinieji populistai“) yra tokie patys mums draugai, kaip ir jų broliai-intelektualai  iš dešiniojo sektoriaus ir kiti radikalūs „tradicijų gynėjai“.

Manyti, kad šios ir panašios jėgos gali būti mūsų sąjungininkės, reiškia nieko nesuvokti nei politikoje, nei istorijoje, nei dabartinės pasaulinės krizės priežastyse.

Europos kraštutiniai dešinieji yra antrasis tos pačios galios korporacijų ir spekuliacinio kapitalo ešelonas, turėsiantis pakeisti vaivorykšte išdegusį, išsekusį liberalizmo kuiną. Dabartinis jų vaidmuo yra suvienyti makronus su melenchonais, tačiau atėję į valdžią su Miley širdyje jie neišvengiamai mutuos į Meloni.

Deja, šiandieninėje Europoje nematau jokios pilietinės humanistinės jėgos, galinčios atsispirti dabartiniam demokratijos simuliakrui, ruošiančiam savo tautas pasaulio žudynėms. Labai norėčiau, kad šiame vertinime būčiau suklydęs.

Panašu, kad paskutiniai Europos istorijos dešimtmečiai buvo operacinio valymo, dezorientacijos ir visų sveikų visuomenės politinių jėgų sistemos išvalymo metas, siekiant visiems šiandien išdalyti tas pačias įvairiaspalves NATO patvirtintas idėjų vėliavas ir standartus.

Tik su Rusija Lietuva gali suklestėti ir vėl atsigauti. Tačiau net ęsant artimiems santykiams, tai truktų ne vieną dešimtmetį. Per daug chunta žalos šitai šaliai yra pridariusi…

RUSIJA-PIRMYN!