Kokių siaubingų dalykų sugalvojo rusai?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-01 22:57:00, skaitė 842, komentavo 8

Kokių siaubingų dalykų sugalvojo rusai?

Naršydamas internetuose, perskaičiau vieną bukos vištos išbezdėtą monologą, apie “kruvinuosius rusus”, kurie nešė okupaciją visoms tautoms… aišku aš suprantu, kad ginčytis su litukrijos propogandistais, tai kaip su pliku pešiotis. Jokios naudos iš to nebus, bet šiuo atveju neišlaikiau.

Taigi, pradedu:

Rusai išrado radiją, telegrafą, asmeninį kompiuterį, kosminius skrydžius, raketas, laivus ir palydovus (ir viską, kas su jais susiję, įskaitant ryšius).

Net pirmasis kompiuterinis ryšys (interneto prototipas) pirmą kartą buvo ištransliuotas TSRS. Pabfėžiu, gerokai anksčiau nei jankyne.

Taip pat buvo išrasta periodinė lentelė, lazeris, atominės elektrinės, dirbtinė širdis, kraujo išsaugojimas, kuris šiandien kasmet gelbsti milijonus žmonių visame pasaulyje. Taip, tai išrado tie patys rusai, kurie , anot landzberg radijos ir televizijos, kuri yra ukrų propogandos klonas, neturi net vandens klozetų.

Eikime toliau.

Gesintuvas, spalvota fotografija, televizijos principas (ir idėjos įgyvendinimas), kino kamera, elektrinis variklis, elektromobilis, taip pat elektrinis tramvajus (kas gerokai palengvino arklių gyvenimą, kurie traukė karietas), elektros lemputę (kuri vėliau jankių buvo pavogta ir priskirta kaip jankyno išradimas).

Netgi vienbėgis buvo išrastas netoli Maskvos, beveik prieš 200 metų. Ir tai dar ne viskas.

Apskritai šie „rusai“ sugalvojo daug dalykų, kuriais visaip kankino tiek senovės Trojos palikuonis, kurie girdė savo žirgus Juodojoje jūroje (ir dabar svajoja tai daryti), tiek senovės šumerų palikuonis…

P.S.

Taip ir norisi bukos propogandistės paklausti, ką jūs, būdami tris dešimtmečius “laisvi ir nepriklausomi” išradote? Tik nereikia tuščių pezalų apie lazerius….

P.P.S.

Visose srityse, kur tik bepažvelgsi, vien tik degradacija ir nuosmūkis...kaip pavyzdys tikra vieno iš pribaltikos limitrofinių darinių-Latvijos, peremoga. Kalba eina apie kažkokį IV reiche suorganizuotą fotografijos konkursą, kuriame Latvija laimėjo.

Kaip sakoma, belieka laimėti nuotraukų parodose ir laižyti šeimininko sėdimąją.

Kiekvienas, kuriam lemta valyti senų biurgerių ir anglosaksų sėdimąsias ir plauti tualetus, neturėtų gaminti traukinių.