E.Vaitkus naglai ir ciniškai apsimelavo. Buratino genetika

Autorius: Vygantas Kelertas Šaltinis: https://youtu.be/WGiOPHr6hyM... 2024-06-30 22:14:00, skaitė 739, komentavo 19

E.Vaitkus naglai ir ciniškai apsimelavo. Buratino genetika

Eduardas Vaitkus pažįsta Edmundą Ščerbiną, kuris sukūrė https://www.mesgalime.lt/ 

Jie su Edmundu viename automobilyje iš Kauno važiavo į Plungę, į susitikimą su žmonėmis, žinoma, ir tame pačiame automobilyje grįžo atgal į Kauną. po renginio Plungėje, aš, Edmundas, Mažvydas, Eduardas ir Eglė kartu valgėme kavinėje ir sėdėjome prie vieno stalo.  #Vaidas_Žemaitis_Lekstutis



Važiuoti kartu su mašina, pietauti prie vieno stalo, bendrauti ir pasakyti, kad aš tų draugų nepažįstu - tai protu nesuvokiama. Tiesiog tai ciniškas įžūlus melas. #Vytautas_Žukauskas   


Jeigu ir kaip jis teigia nepažinojo, tai galėjo susipažinti ir padėkoti už padarytą darbą, bei apjungt jėgas būsimiesiems seimo rinkimams. Visai neskaniai čia jis vartosi. O gal tokį pamiršo? Kaži smagu dabar Ščerbinai, tiek įdėjo darbo, o kandidatas nei padėkojo, nei atsiminė. 

#Alenas_Kostiugovas




...matot, pirminis mūsų tikslas buvo susiskaičiuot, kiek yra Mūsų bendraminčių kurie supranta, kas ištikro yra NATO ir EU ir kur link jos mus veda. Tikslas buvo pasiektas! Paaiškėjo jog mūsų yra nuo 104 iki 500 tūkst. Ir aš džiaugiuosi, jog galėjau prie šio tikslo nors šiek tiek prisidėti.

O žmonės, kurie meluoja ir apgaudinėja kitus ištikro apgaudinėje ir patys save, ko pasekoje jie gyvena iliuziniame apgaulės pasaulyje, kuriame nėra nieko tikro. Gyventi tokiam pasaulyje žmogaus sielai yra didžiulė kančia. Linkiu mums visiems tikrų vertybių, tikro gyvenimo ir tikro džiaugsmo. 

#Edmundas_Ščerbina