VRK sprendimu Eduardas Vaitkus nuteistas už kitų asmenų padarytas veikas

Autorius: Nauja politinė jėga Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2024-06-28 16:25:00, skaitė 1017, komentavo 10

VRK sprendimu Eduardas Vaitkus nuteistas už kitų asmenų padarytas veikas

Breaking: Ką tik baigėsi 5 val. trukmės VRK posėdis, kuriame dalyvavo Eduardas Vaitkus ir jo advokatas prieš VRK komisijoje 10 "teisėjų" .

Trumpai: Nežiūrinti į tai, kad pats bylos nagrinėjimas buvo Kafkos procesas pačiame gražume, maža to Vaitkus neteko 8000+ Eur užstato ir bus laikoma (jei teismas nepanaikins VRK sprendimo), kad jis ŠIURKŠČIAI pažeidė Rinkimų kodeksą. Kaip palyginimui tai tokio pat sunkumo pažeidimas kaip slėpimas dirbus KGB struktūrose Konstitucijos priesaikos sulaužymas ir panašaus pobūdžio veikos.

Už ką: Už tai, kad 1) nedeklaravo KITO ASMENS nupirkto domeno už 7.50 Eur ir 2) kad su Vaidu Lekstučiu pasirašė "neteisingą" sutartį, kurią VRK vertino, kaip apsimestinę, nes neva Eduardas Vaitkus siekė kitų tikslų, t.y. neteisėtai pasipelnyti 3) kad VšĮ GANA YRA GANA lėšomis buvo dalinai apmokėtas laikraštis Lietuvos koncervatoriai, kurio Eduardas neužsakinėjo ir už jo leidybą ir turinį nebuvo atsakingas.

Vienu žodžiu: Eduardas Vaitkus nuteistas už kitų asmenų padarytas veikas.

Tarp kitko: Gal kas girdėjo kokį VRK tyrimą dėl Šimonytės, spėjamą, neoficialiai panaudotų 15 mln. eurų šiai rinkiminei kampanijai? Negirdėjom. Nes jo nebuvo.

Kas toliau: Kol kas šis VRK sprendimas kvaziprocese yra ne daugiau nei koncervatorių eilinė besikeičianti versija išsukinėjant uodegą iš korupcijos skandalų.

Išvada: Rinkimų sistema iš esmės turi keistis. Tą galima bus pasiekti per šiuos Seimo rinkimus.