Į Landsbergio aplaistymą tulžimi prieš visą pasaulį, sureagavo Juknevičienė

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/i-landsbe... 2024-06-27 21:57:00, skaitė 710, komentavo 3

Į Landsbergio aplaistymą tulžimi prieš visą pasaulį, sureagavo Juknevičienė

Už 20 tūkst. eurų per mėnesį (be priedų) Lietuvos žmonių labui Europos Parlamente besidarbuojanti Rasa Juknevičienė sureagavo į Lietuvos diplomatijos vadovo Gabrieliaus Landsbergio išniekinimą.

„Svarsčiau, ar verta rašyt, gal geriau nekreipt dėmesio. Tačiau nusprendžiau pasidalint.

Graudus profesoriaus vardą nešiojančio ir jaunimą ugdančio žmogaus lygis. Jau seniai tai matoma, tačiau bjaurų komentarą rašyti į europinės partijos pirmininko paskyrą X (buv. Twitter) platformoje – man dar nematyta patirtis.

Paaiškinu – kai EPP pirmininkas Manfred Weber vakar pasidalino žinute apie Gabrielių Landsbergį, profesorius iš Lietuvos Šarūnas Liekis, o ne koks nors fake, išliejo savo tulžį prieš visą pasaulį.

ES yra vertinama patirtis, gebėjimai, kompetencija, o ne dažnai klaidinančios apklausos, kuriomis mojuoja profesorius iš Lietuvos. Štai Nyderlandų premjeras liberalas Mark Rutte pralaimėjo nacionalinius rinkimus, tačiau jam tai nesutrukdė, kad būtų paskirtas NATO Generaliniu sekretoriumi. Liberalės Kaja Kallas populiarumas Estijoje nukrito į žemumas, tačiau ji netrukus taps ES užsienio ir saugumo politiką vairuojančia politike.

Portugalijos buvęs premjeras socialistas Antonio Costa bus paskirtas Europos Tarybos pirmininku, nors jam teko atsistatydinti iš premjerų dėl įtarimų korupcija jo komandoje ir jo partija taip pat pralaimėjo rinkimus.

Gi profesoriui Šarūnui Liekiui kilo noras prieš visą pasaulį menkinti rinkimus į EP Lietuvoje l a i m ė j u s i o s partijos pirmininką.

Apgailėtina“, - visuomeniniuose tinkluose parašė R. Juknevičienė.