Ilgai lauktas ir netikėtas medaus šaukštas deguto statinėje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-06-25 21:14:00, skaitė 743, komentavo 6

Ilgai lauktas ir netikėtas medaus šaukštas deguto statinėje

Julianas Assange'as yra laisvas arba beveik laisvas.

Visi gerieji pasaulio žmonės, kad ir dėl ko dar tarpusavyje ginčytųsi, nuoširdžiai džiaugiasi šia žinia. Tai didžiulė mūsų bendros vilties pergalė, kai viskas rodė, kad nebėra ko tikėtis.

Prieš įkalinimą Assange'as ir jo suformuota „Wikileaks“ komanda savo atskleistais faktais pakeitė pasaulį į gerąją pusę ir išgelbėjo daugybę gyvybių. Manau, kad šia prasme jie buvo daug veiksmingesni nei JTO ir daugelis kitų tarptautinių biurokratinių organizacijų kartu paėmus.

Taip pat džiaugiuosi už Assange'ą ir jo artimuosius.

Tačiau žinant sistemos, kuri kažkada išgąsdino Assange'ą ir todėl tiek metų laikė jį įkaitu, prigimtį, reikia dešimteriopai sustiprinti dėmesį, kas bus toliau. Nors aišku, kad iš kalėjimo išleidžiamas pagyvenęs vyras, kurį įkalinimo sąlygos jau pavertė sergančiu senoliu, JAV’ų banditų demokratų partijos administracija, ieškodama balsų, traukia vieną iš savo rinkimų kortų, pavadinimu „progresyvi visuomenė“.

Žmonijos priešas, tęsiantis mūsų naikinimą rekordiniu tempu, bėgdamas užsideda paskubomis pasiūtą dosnumo ir kilnumo kaukę. Žinoma, mainais į tai, kad Assange'as prisipažino padaręs nusikaltimą, kurio niekada nepadarė. Tai matoma ledkalnio dalis. Bet ar tai galutinis planas? O gal yra kitas projektas, skirtas panaudoti Assange'ą arba tai, kas iš jo liko, daug niekšiškesniame žaidime vienoje dabartinio pasaulinio konflikto pusėje? Šis vyras daugelį metų buvo, tiesiogine šio ždodžio prasme, izoliuotas nuo pasaulio ir jo naujienų.

Neužmirškime, kad šitai fašistinei sistemai tarnauja geriausi psichologai, o farmacinio poveikio žmogaus smegenims galimybės yra didžiulės.

Ar tikrai Assange'ui bus suteikta galimybė pailsėti ir grįžti į asmeninį gyvenimą, kurio jis taip ilgai neturėjo? Ar šiandien sistema jam turi visai kitokių su juo susijusių planų?

Atsiprašau, kad grįžau nuo medaus prie deguto…

Visų pastarųjų įvykių pamokos nepalieka vietos jokiai kitai logikai.