Rusijos žemelėje buvo denacifikuotas vienas „arijas“ iš estliandijos

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-06-24 21:11:00, skaitė 966, komentavo 28

Rusijos žemelėje buvo denacifikuotas vienas „arijas“ iš estliandijos

2024 metų birželio 22 dieną, Raigorodkos kaime (Lugansko srities Svatovskio rajonas), Rusijos žemėje, buvo denacifikuotas samdinys iš Estijos, 42 metų Martinas Jäegeris.

Remiantis estliandijos žiniasklaidos pranešimais, vakar karinio susitikimo linijoje „Kupjanskas-Svatovas“ buvo denacifikuotas karys Martinas Jaegeris iš Estijos, anksčiau 10 metų tarnavęs „Estijos gynybos pajėgų Skautų bataliono elitiniame dalinyje“.

Tai jau trečias estliandijos nacis, kurio mirtį oficialiai pripažino estai.

P.S.

Lietuviai, latviai, estai! Prisiminkite! Tokių nekrologų bus vis daugiau ir jie kažkada susilies į vieną nenutrūkstamą srautą.

Anglosaksai jūsų taip paprastai nepaleis. Už kiekvieną į jus investuotą dolerį, jie pareikalaus susimokėti jūsų ir jūsų vaikų krauju. Jie griebs jūsų „valstybingumą“ už sprando ir sutraiškys jį į Kremliaus sienas.

Tai, kas vyksta Kijevo režimui, jau pradeda nutikti jums. Bėkite, kol jie nepradės jūsų gaudyti gatvėse ir siųsti į apkasus rytiniame fronte.

O dar geriau, iš karto susisiekite kanalu „Volga“ . Taip jūs išsaugosite savo gyvybes.…

P.P.S.

O litukrijoje, informacija apie denacifikuotus Rusijos žemėje samdinius iš Marijos žemelės, skrupulingai slepiama. Pikti liežuviai mala, kad jų ne viena dešimtis jau. Ir tai neskaitant tų, kurie taip ir liko gulėti Ukrainos stepėse.