Feikas apie Noamo Chomskio mirtį, kurį skleidžia vakaroidų žiniasklaida

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-06-19 23:27:00, skaitė 1105, komentavo 6

Feikas apie Noamo Chomskio mirtį, kurį skleidžia vakaroidų žiniasklaida

Visų pirma, džiaugiuosi didžiausio šių laikų mąstytojo ir kovotojo už teisingumą Noamo Chomsky «stebuklingu prisikėlimu» iš klastotės apie jo mirtį. Daugeliui iš mūsų Chomskis yra šiandieninis JAV žmonių protas, garbė ir sąžinė, būtent tai, ko šios šalies politinis elitas jau seniai yra praradęs.

Praėjusią naktį pasaulį sujaudino žinia apie „Noamo Chomsky mirtį“, kurią paskleidė daugybė „rimtų“ žiniasklaidos priemonių, o sukurtos klastotės, kurią atskleidė jo žmona betarpiškai ilgai negalėjo pralaužti pasaulinės klastotės sienos.

Daugelis Chomsky draugų ir gerbėjų, nepatikrinę informacijos, suskubo rašyti nekrologus...

Įdomu tai, kad ši milžiniška žiniasklaidos manipuliacija buvo vykdoma prieš žmogų, kuris, kaip niekas kitas, detaliai ir suprantamai atskleidė šiuolaikinės vakaroidų žiniasklaidos manipuliavimo tikrove mechanizmus.

Kadaise „rimta spauda“ laikytos informacinis neatsakingumas pastaraisiais metais pranoko bet kokį mūsų įsivaizdavimą, o šiandien mane stebina nuolatinis pasitikėjimas,  nepatikrinus šaltinių, jos publikacijomis.

„Atsakinga tarptautinė spauda“ ir toliau kuria paralelinę gyvenimo ir mirties realybę, žudo, aukština, išpučia, apakina ir, svarbiausia, visada dezorientuoja.

Aš suprantu daugelio nekantrumą palaidoti Chomsky. Jis pavojingas ir nepatogus, kuris pasirodė esąs vienas iš nedaugelio tikrų kairiųjų mąstytojų, kurių nepavyko apgauti, nupirkti ar įbauginti.

Jis ką tik išrašytas iš ligoninės.

Linkiu jam visiško pasveikimo ir dar daug gyvenimo metų.