Kiniečiai paskelbė nuotraukas, kurioje užfiksuotas USA lėktuvnešis, pamuštas husitų

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2024-06-06 01:29:00, skaitė 1629, komentavo 25

Kiniečiai paskelbė nuotraukas, kurioje užfiksuotas USA lėktuvnešis, pamuštas husitų

Labai geros naujienos iš kiniečių palydovo ir saudo Arabijos! 

Prieš kelias dienas plačiai buvo pranešama apie husitų ataką prieš pindosų lėktuvnešį "Dvaitas D. Eizenhaueris". Tuomet Pindostano vadovybė nusprendė tylėti, sakydama, kad nieko neįvyko ir viskas gerai. Pranešė tik apie numuštas raketas, kurios atakavo kreiserį minininką.

Daugelis skaitytojų ir užbalvonintų zombių skeptiškai žiūrėjo į Jemeno sukilėlių pareiškimą ir reikalavo objektyvios stebėjimo medžiagos.

Ir žinote ką? Pasirodė kaip tie patys kadrai. Ir tame husitams padėjo kiniečių palydovai. Bent jau virš video nufilmuoto iš palydovo, matyti kinietiški hieroglifai, kuriame aiškiai matyti tokia gera skylė ant lėktuvnešio kilimo ir tūpimo tako.

AD_4nXe8ykQbA-A11borCr61DcToDdr049UeJhefqVHWmsjkzi8kvpS5jbtGwp1YgvL_qpFVpofFbayQ3Pm_zfaG7q_R_-3Cfx7RF4Mi-y7iZEOjSSRdHSQ9HfZPR1aoEcgmf1zZsE7tWt85o4lYc5XJGpSG62Ku?key=gZuvX31u2SDcxkNAC-RmbA

Dabar šis karo laivas yra prisišvartavęs viename Saudo Arabijos uostų, kur, regis, vertinamas pindosiniam kariniam jūrų laivynui padarytas nuostolis.

Tačiau akivaizdu, kad lėktuvnešis jau ilgam išvestas iš rikiuotės, nes pažeistas pagrindinis jo funkcionalumas ir niekas negali pasakyti, kiek laiko užtruks remontas. Dar daugiau, greičiausiai Pentagonas nebedrįs siųsti tokio tipo laivų į regioną, nes su tokiais pasiekimai galima prarasti savo laivyno pasididžiavimą.

Sveikiname husitus! Tai reiškia, kad pas tuos vaikinus yra tokia „šlepetę“, kurios Pindostano oro gynybos ir priešraketinės gynybos sistemos nepajėgia numušti. Daugiau jiems tokių raketų jiems!

P.S. Toks yra Rusijos atsakymas į jos "branduolinio skydo" radarų atakas iš Okrainos. Nereikia pamiršti, kad pindosai turi 900 karinių bazių užsienyje, o taip to, kad yra šimtai milijonų žmonių kurie nuoširdžiai nekenčia pindosų, ir kurie tik ir laukia, kad kas nors duotų jiems tokių raketų.

Tuo labiau, kad Š. Korėja ir Kinija leido Rusijai atakuoti NATO ir ES karinius objektus. Negi Rusijai sunku duoti norintiems "Geran", "Kalibr", "Cirkon" ir panašių daikčiukų?