Pagyvenot ramiai - še jums naujas pasaulinio masto šyzas!

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2024-05-18 01:30:00, skaitė 1485, komentavo 9

Pagyvenot ramiai - še jums naujas pasaulinio masto šyzas!

Nors iš pirmo žvilgsnio tai atrodo ir absurdiškai, tačiau atidžiau panagrinėjus gali pasirodyti, kad tai yra gryna tiesa, galinti ant kelių parklupdyti visą žmoniją.

Transnacionalinio pasaulinio šūdeličio atstovai planuoja prasukti neregėtą pagal savo mastą ir negirdėtą pagal cinizmą, stambiausią  žmonijos istorijoje piniginę aferą.

Taip vadinamieji „pinigų šeimininkai“ kuria planus visus įprastus atsiskaitymo grynaisiais būdus pakeisti skaitmeniniais jų analogais. Ir būtinu tokio veiksmo faktoriumi turėtų būti netikėtumo veiksnys: niekas iš anksto neperspės žmonių.

Sprendimą pereiti nuo paprastų grynų pinigų prie jų skaitmeninių kopijų vienu metu ir centralizuotai priims visos pasaulio šalys. Centriniai bankai visoje planetoje paprasčiausiai gaus atitinkamą komandą ir nedelsdami pradės ją vykdyti.

Žmonėms tai bus tiesiog pateikta kaip jau įvykęs faktas. Jiems bus paskelbta, kad nuo šios dienos visos jų lėšos, esančios banko indėliuose ir grynieji pinigai piniginėse ar kojinėse, nebebus priimami kaip atsiskaitymo ir kaupimo priemonė. Visas santaupas teks priverstinai pasikeisti.

Tačiau įdomiausia nutiks vėliau. Pirmas dalykas, kurį reikės padaryti žmogui, kad galėtų savo senus grynuosius iškeisti į naujus skaitmeninius pinigus, tai reikės pateikti pažymą apie savo pajamas. Iš kiekvieno bus pareikalauta pateikti oficialų dokumentą, patvirtinantį santaupų šaltinį.

Antra. Net ir po to, kada žmogus patvirtino savo pinigų kilmės teisėtumą ir į jo asmeninę sąskaitą jau bus įskaityta nauja skaitmeninė valiuta, jis nebegalės leisti savo pinigų savo nuožiūra.

Visas žmonių išlaidas kontroliuos sistema, kuri apribos tam tikrų prekių įsigijimą. Grubiai tariant, jeigu tu šį mėnesį jau pirkai alkoholio, vadinasi padaryti tai pakartotinai negalėsi tam tikrą laiką tarpą. Lygiai taip pat, prie to pačio, bus galima įveikti ir priklausomybę nuo tabako. Tačiau visa tai yra tik smulkmenos, pagrindinė problema slypi visiškai kitoje plotmėje.

Valstybė žinos visus visų savo subjektų finansinius judėjimus ir nuo jos nebebus įmanoma nieko nuslėpti. Tą reguliuojančios instancijos kaip ant delno galės matyti visas gyventojų pajamas ir išlaidas. Grynieji pinigai paprasčiausiai bus visiškai išimti iš apyvartos.

Tie piliečiai, kurie perėjimo prie skaitmeninių pinigų momentui nesugebės įrodyti savo santaupų kilmės teisėtumo, liks prie suskilusios geldos. Žmonės, kurie gyveno iš neoficialių pajamų, susidurs su labai rimtomis problemomis.

Galutinis globalus gyventojų turimų lėšų pakeitimo tikslas skaitmeniniais analogais, yra sugriauti šimtmečius nusistovėjusią tvarką, prie kurios žmogus pats galėjo nuspręsti, kam išleisti savo turimas lėšas. Baigus perėjimą prie skaitmeninių valiutų, labai sumažės gyventojų galimybės pasirinkti pirkinius.

Taip pat neatmeta galimybė to, kad kažkuriame etape bus įvestas visuotinis socialinis reitingas ir vis daugiau žmonių palaipsniui pradės prarasti galimybę įsigyti asmeninį būstą, automobilius ir net namų apyvokos daiktus. Viskas galiausiai bus privesta prie to, kad piliečiams bus prieinama tik nuoma. Perėjai gatvę degant ne \aliam, neįjungei posūkio, pastukalino kaimynas ar kolega - lieki be duonos ar dešros. Elementariai negalėsi jos nusipirkti.

Tai planuojama padaryti tam, kad metodiškai, žingsnis po žingsnio, išnaikinti visą privačios nuosavybės savininkų klasę. Didesnioji žmonių masė, pagal slaptą pasaulinio šūdeličio planą, turės liautis nūti kažko savininkais ar kažką turėti, kas galiausiai pavers juos beteisiais individais.

Taip kad artėja masiškas pinigų pakeitimas. Jau dabar banksteriai įvedė atsiskaitymo grynais limitus. O sekančius 5 metus vėl Daukantynėje sėdės vėl tas pats bankų pastumdėlis. Ar bent įsivaizduojate kokią “gerovės valstybę” šitas buvęs komuniagą mums ištaisys? Tai jokiais būdais nereiškia, kad balsuoti reikia už dar didesnį hemorojų. Šešėlinio pasaulinio šūdeličio planas, kurį pasaulio galingieji kol kas dar slepia, buvo sukurtas tam , kad įvesti totalią visų finansinių srautų kontrolę ir įgyti spaudimo instrumentą praktiškai bet kuriam visuomenės nariui. 

Nors ir neįtikėtinai, iš pirmo žvilgsnio, atrodo tokia teorija, nereikėtų pamiršti, kad jau dabar galima pastebėti masinį žmonių paklusnumą pasaulinės vyriausybės valiai. Užtenka prisiminti liūdnai pagarsėjusį kovidorastinį šyzą, kuris privertė visą planetą dėvėti nuo nieko neapsaugančius namordnikus, ir kuris vėliau išnyko tarsi burtų lazdele mostelėjus - ačiū draugui Putinui, pradėjusiam Dombaso išlaisvinimą. 

Jau dabar PSO mums žada visišką skaitmenizaciją, kuri turėtų būti patvirtinta artimiausiu metu.

Taigi, schemai jau seniai padaryta "obkatkė" - o priversti žmones paklusti kažkieno valiai, neatrodo jau tokia neįtikėtinai sudėtinga užduotis. Prisiminkite mentus miške gaudančius žmones be namordnikų, prisiminkite mentus ir gavnopolių sargus gaudančius pirkėjus be pišpasių, stukačius su telefonais fotografuojančius žmones be kaukių. Bus duota komanda - ir ordos debilų, vakcinuotų, slavaukraincų ir šiaip naudingų idiotų pradės viens per kitą garsiau klykti koks gėris yra būti ubagu ir be nieko. Kaip su skiepais buvo. Visa tai jau buvo, todėl problemų, bent jau Litukrijoje, kilti neturėtų.     

P.S. Mano nuomone, be problemų toks fintas pasauliniu mastu vistiek sunkiai turėtų būtų prasukamas. Reikėtų visuotinai legalizuoti narkotikus - gamyba, gabenimas, prekyba - nes tai žymi pasaulinės ekonomikos dalis. Spec. tarnyboms būtų problematiška finansuoti ir vykdyti slaptas operacijas - kas rizikuos būti susektas gaunant neaiškios kilmės pinigus, kuriuos dar neaišku ar galįsi išleisti. Ir kaip valdininkams imti ir dalintis otkatus, vogt ir imti kyšius, kaip išplauti šimtus milijardų pasauliniu mastu. Be to, iš kur paimti pulkus programuotojų ir inžinierių reikalingų globaliai skaitmeninei sistemai prižiūrėti ir aptarnauti. Gal ir pavyktų kur nors lokaliai tai padaryti, tačiau tokia sistema turėtų pati savaime užsilenkti. Tai yra grynai mano nuomonė.
P.P.S. Be to, tūkstančius metų dar iki grynų pinigų, kokie jie yra dabartine forma, ir bankų, žmonija kuo puikiausiai apsieidavo ir be jų. Tai auksas ir brangakmeniai, prekyba ir natūriniai mainai. Banksteriai su savo pinigais atsirado sąkyginai neseniai, iškart po kapitalizmo aušros. Ir visas šitas laukiamas "naujasi šyzas" yra grynai jų išmyslas, ydant neprarasti savo įtakos su trilijonais niekuo nepadengtų aktyvų, oro ar šūdo pripumpuotų BVP ir panašiai.